2 juli Picknick at the Park
2616
post-template-default,single,single-post,postid-2616,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

2 juli Picknick at the Park

Op zaterdag 2 juli 2016 zal terrein de 1800 Roeden (de plek where Amsterdam meets Haarlem) het toneel zijn van een dag vol muziek, kunst, vrienden, BBQ, eten en drinken!

Deze unieke plek met de creatieve energie van heel veel leuke mensen maken PICNIC AT THE PARK al jaren een van Amsterdam’s meest sfeervolle festivals! Initiatiefnemer Joost Wijma zal hier, na zeer succesvolle eerdere edities, de 2016 EDITION gaan neerzetten. Vrienden van vrienden van vrienden zijn de vaste ingrediënten van PICNIC AT THE PARK; je viert je eigen festival binnen ons festival! Het concept is simpel; WIJ regelen – voor een luttele bijdrage van €15,- de muziek en de BBQ (en ja lieve Hollanders, dat is inclusief hetgeen we op de BBQ gaan grillen en de immer te slappe witte plastic wegwerp bordjes/bestek). JULLIE nemen zelf je drank en glazen mee.

IN SHORT
Wanneer: zaterdag 2 juli 2016
Tijd: 16.00 – 01:00 uur
Entree: 15€ pp inclusief BBQ (voor de drank BYO)
Waar: Amfitheater De 1800 Roeden, Joris van den Berghweg 103, Amsterdam
Parkeren: bij sportparken Tom Schreursweg 10, 1067 MC

– DJ & diverse bands (singsong-writers- en bluesy style)
– Kwalitatief BBQ-vlees & salades
– Superkoffie van onze huisbarista Espresso Kitchen
– Huisgemaakte Likeuren van Esther Bruijn
– Wijnbar
– Popcorn & Marshmallows voor de kids
– Art & Artifacts shop en tentoonstelling met producten van onze Roeders. (open vanaf 15:00 uur)
– Beeldentuin in buitenruimte van Hal H

(let op geen PIN)