Contact
93
page-template-default,page,page-id-93,page-parent,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Contact

ONTMOET ONZE KAR TREKKERS

De 1800 Roeden wordt niet door een snel en dynamisch management kantoor  georganiseerd, maar wij Roeders organiseren het meeste hand en spant werk zelf.  Wij stropen zelf de mouwen op en onderhouden zelfs het terrein met eigen bloed, zweet en nou ja, wel zonder tranen. Om dit in goede banen te leiden hebben wij een paar van onze kartrekkers een officiële titel of taak gegeven. Zo weet iedereen toch een beetje bij wie hij of zij moet zijn.

 

Een idee of een vraag?
Neem gerust contact met ons op via info@de1800roeden.nl
Zoek je een bedrijfsruimte of atelier?
MAURICE VAN TELLINGEN

& BEHEER

 

Onze padre de famillia, de verbinder, (die leuke) schoolmeester, verlichter, parkeerwachter, sleutelboer, postbode en stroom- en internet leverancier ineen. With a smile.

T 06 24 26 19 84

M MAURICE@DE1800ROEDEN.NL

RENE AHOUD

 

Het feestnummer, de filosoof, muzikant, producer en de stille motor achter veel ingewikkelde dossiers. Iemand die je om een boodschap kunt/moet sturen.

 

M RENE@DE1800ROEDEN.NL

YVON VISSER

 

Keramist en ontwerper met spierballen en groene vingers. Onze uber-sociale, daadkrachtige, flexibele en authentieke broedplaatser. De doener.

 

M YVON@DE1800ROEDEN.NL

TINEKE BRACKEL

BESTUURSLID

 

Dynamische verbanden legger en verbinder, Hakt er ook graag op los, maar dat is dan in steen.

 

M TINEKE@DE1800ROEDEN.NL

HENK WILLEM SPRUIT

 

Ondernemer, aannemer, risiconemer, kunstliefhebber om lief te hebben en fan van het analoge tijdperk.

T 06 55 55 25 52

M HENKWILLEM@DE1800ROEDEN.NL