menu

Huren

Van 16 tot 360 stoere M2s te huur, geschikt als atelier, werkplaats en kantoor


Wilt u ook werken in een inspirerende omgeving, omringd door natuur, creatieve ondernemers, gratis parkeer gelegenheid en lekker dicht bij Amsterdam? Kijk dan bij een van onderstaande categoriën naar de mogelijkheden.

Onze karakteristieke hallen herbergen veertig werkruimtes variërend van 13 tot 360 m2. De helft van deze ruimtes wordt door Stichting De 1800 Roeden verhuurd aan culturele ondernemers en kunstenaars ondersteund met subsidie van Stichting Broedplaatsen Amsterdam.

De culturele bestemming die op het terrein rust, leverd onder meer ontwerpbureaus, beeldend kunstenaars, geluidskunstenaars, meubelmakers, (restauratie)-aannemers, een evenementbureau, fotografie locatie en een bijzondere horecagelegenheid op. Daarnaast beschikt ons terrein over een amfitheater die voor diverse feestelijkheden kan worden gehuurd.

icon-bdrfsruimte-4

BEDRIJFSRUIMTEN

De bedrijfsruimten zijn allen gevestigd in de industriële loodsen, volledig gerenoveerd en voorzien van alle faciliteiten die een moderne onderneming nodig heeft.

Bekijken

icon-atelrruimte-4

ATELIERS & WERKPLAATSEN

De ateliers en werkplaatsen zijn gesubsidiëerde ruimtes. Dit maakt deze ruimten zeer aantrekkelijk voor kunstenaars en kleine creatieve ondernemers.

Bekijken

AMFI THEATER

Ons openlucht amfitheater is uitermate geschikt voor voorstellingen, optredens, workshops en vele andere feestelijke doeleinden.

Bekijken

“Unieke werkplekken, omringd door natuur, creatieve ondernemers, gratis parkeer gelegenheid en lekker dicht bij Amsterdam”


COMMERCIËLE VERHUUR

De commerciële ruimten die verhuurd worden zijn moderne kantoren, stoere bedrijfsruimten of grotere werkplaatsen. Deze ruimten worden verhuurd via Roeder Yvonne in samenwerking met Hanson Bedrijfsmakelaars. De faciliteiten zijn modern en goed onderhouden, de prijzen zijn marktconform.

U kunt uw klanten hier met trots ontvangen. Het op ons terrein gevestigde Rijk van de Keizer helpt u graag met grotere vergaderruimtes, geheel verzorgde lunches tot aan de verzorging van uw eigen bedrijfsfeest of evenement. Of wat dacht u van een avontuurlijke of sportieve teambuilding sessie verzorgd door Kunstgras Events. En dat allemaal binnen de poorten van het terrein van De 1800 Roeden

Bekijken

GESUBSIDIËERDE VERHUUR

De gesubsidiëerde ruimtes worden verhuurd met subsidie van Stichting Broedplaatsen Amsterdam. Uiteraard gaat een gesubsidiëerde ruimte dan wel gepaard met een aantal voorwaarden en regels. Om in aanmerking te komen voor een gesubsidiëerde ruimte moet je onderneming vallen binnen een creatieve beroepenlijst en is er een inkomenstoets. Wil je weten of jij voldoet aan de toetsingsvoorwaarden, ga dan naar de website van de CAWA (Commissie Ateliers Woon-Werkpanden Amsterdam) . Om onze ateliers betaalbaar te houden, hanteren wij zelf ook een ZWZH (zelfwerkzaamheid) regeling. Dit betekend dat wij samen met elkaar het groen en klein onderhoud op het terrein zelf uitvoeren. Dit zijn gezellige klusdagen, die de verbondenheid van onze kleine gemeenschap alleen maar vergroot.

Bekijken