menu

Op ons terrein bevindt zich een bruisende en creatieve horeca en evenementenlocatie Het Rijk van de Keizer. Terras aan het water, zaalverhuur, thema’s, theater, decor, styling, moestuin, restaurant, catering en kookworkshops; Het Rijk van de Keizer laat zich niet in één woord omschrijven.

De filosofie over eten is tamelijk simpel; verse, eerlijke en fantasievolle gerechten. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische- en seizoensproducten, onder andere uit eigen moestuin.

De sfeer is ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos.

AGENDA

Elke zondag is De Winter Cantina open van 11.00 – 18.00 uur.

Zondag 25 november
Tussen 12:00 en 15:00 uur mogen de kindjes Taai Taai bakken met Daniel in De Winter Cantina.
(Aanmelden kan via FB event)

Vanaf 17:00 uur Maandelijkse Restaurantavond met verassingsmenu.
Deze editie draait DJ … achtergrondmuziek tijdens het diner.
menu € 37,50 (excl. drankjes)
(Aanmelden kan via FB event)

Zaterdag 1 december
Diner van de Saddleback varkens uit eigen land van “De Herkomst & Gebrouwen door vrouwen”. We zullen ook laten zien hoe o.a worst gemaakt wordt en er zal gekookt worden op de barbecue voor het 5 gangen menu aan lange tafels.
5 gangen menu € 49,00 (excl. drankjes)
(Aanmelden kan via FB event.)

Zondag 16 december
Deze zondag serveren wij tijdens de Maandelijkse Restaurantavond een Kerstdiner van 5 gangen aan lange tafels.
5 gangen menu € 49,00 (excl. drankjes)
(Aanmelden kan via FB event.)


ONTBIJT, LUNCH, HAPJES & DRANKJES

De Cantina is van april t/m september open van dinsdag t/m zondag van 11:00 – 19:00 uur. Van oktober t/m maart elke zondag van 11:00 – 18:00 uur. Alles wordt huisgemaakt met verse ingrediënten uit de moestuin.

Voor huurders organiseert De Cantina een lunch met wisselende broodjes. Tevens ontvangen huurders een speciale korting bij De Cantina. Je kunt buiten aan de waterkant op het zonovergoten (verwarmde) terras genieten van het uitzicht op oerhollands landschap.

Binnen bij de houtkachel staat een leestafel, er is gratis internet, er zijn hangmatten en rijk gevulde picknickmanden te verkrijgen.

Meer weten

VERGADEREN & BRAINSTORMEN

Horeca_vergaderen

Het Rijk van de Keizer is een inspirerende vergaderlocatie. Vergaderen kan binnen in twee historische vergaderzalen, of buiten in het groen. Beide ruimtes lenen zich voor vergaderen, een brainstorm, workshop, training, conferentie, congres, evenement, heisessie of bedrijfsfeest.

Maak uw vergadering extra bijzonder; volg een kookworkshop van de chef van Het Rijk van de Keizer, maak een wandeling door het groene natuurgebied van De Tuinen van West of ga het avontuur aan met een GPS speurtocht of andere teambuilding activiteit van Kunstgras Events.

Meer weten

KOOKWORKSHOPS

Geef je vrienden, klanten, collega’s iets tastbaars mee. Denk aan mondvermaakjes (tapas, pintxos, mezzes) toetjes of bonbons maken, streekgroenten, outdoor cooking, de aller-lekkerste (biologische) wijnen proeven, of op de fiets naar de boer.

Het Rijk van de Keizer verzorgt kookworkshops vanaf 12 personen voor particulieren en bedrijven. Workshops kunnen ook op maat en op verzoek worden samengesteld.

Meer weten

CATERING OP LOCATIE

Ooit begon John Hannema met een huiskamerrestaurant in de Jordaan waar hij keizerlijke appeltaarten bakte geinspireerd op de Westertoren. Vanuit daar ontwikkelde hij unieke cateringprojecten en gastronomische scenario’s!

Hij bespreekt graag de mogelijkheden om voor jou iets bijzonders neer te zetten op een locatie naar wens.

Meer weten

AANSCHUIFDINER

Maandelijks aanschuifdiner met smakelijke- en theatrale ingrediënten. Borrel en hapjes vanaf 17.u om 18.30 aan tafel. Geniet!

Meer weten

MEER…

Food design, product ontwikkeling, eetvoorstelling, festivals, bruiloften en evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten

HET RIJK VAN DE KEIZER
020 49 77 506
De 1800 Roeden, Hal E & Hal F info@hetrijkvandekeizer.nl