Open Monumenten Dagen Amsterdam
2785
post-template-default,single,single-post,postid-2785,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Open Monumenten Dagen Amsterdam

Zondag 10 sept. is ons MONUMENT OPEN  voor publiek ivm Open Monumentendagen Amsterdam. Wij leiden u graag rond en vertellen u over de historie van deze voormalige munitie opslag plaats De 1800 Roeden (destijds Het Kruithuis). Het terrein met een oppervlakte van bijna twee hectare herbergt een zestal industriële loodsen (Hal A t/m F).

Maak kennis met dit huidige karakteristieke- en groene terrein,  waar duurzaamheid, ambacht, kunst, cultuur en ondernemen samensmelten tot een creatieve hotspot. Je vindt hier onder meer kunstenaars, traditionele ambachten, ontwerpbureaus, geluidskunstenaars, fotografen, meubelmakers, evenementen bureau’s, een amfitheater en een bijzondere horeca gelegenheid.

De Cantina is open vanaf 11.00 uur voor koffie, thee, taart, verse limo’s en lunch MET UITZICHT. Maar ook later op de middag voor een borrel met hapjes én met een warme daghap als afsluiter! Tussen 17.00 en 19.00 wordt er een warme daghap geserveerd voor € 13,50 (hiervoor wel graag reserveren via info@hetrijkvandekeizer.nl of bel op 020-4977506)

Vanaf 15.00 LIVE MUZIEK  van singer-songwriter Mirjam Zuiderveld & gitarist Pieter Nanuru (https://mirjamzuiderveld.wordpress.com/muziek/) bij De Cantina.

Nu nog een zonnedansje.