menu

De Heeren van Zorg

Wij leveren hoge kwaliteit zorg aan GGZ cliënten. Wij dagen de zorgmarkt uit. Wij streven ernaar altijd de beste zorg te garanderen en de beste adviseur te zijn voor alle mensen met een beperking.

De Heeren van Zorg is in 2008 opgericht door Jill van Wijngaarden, Bas van der Mey, Maryse Benist en Telly Noutsis. Alle vier de oprichters komen uit de zorg en hebben er vele jaren ervaring op diverse gebieden.
De reden dat wij in de zorg zijn gaan werken is omdat wij alle vier een ideaal hadden. Ons ideaal is dat ondanks dat mensen zorg of ondersteuning nodig hebben zij vaak heel goed kunnen aangeven wat zij in het leven zouden willen bereiken net als ieder ander mens. Wij vonden en vinden nog steeds dat een zorg organisatie er alles aan zou moeten doen deze mensen te faciliteren om hun eigen dromen zo veel mogelijk waar te maken.
Voor ons betekende dit dat wij in 2008 hebben besloten een organisatie te gaan bouwen die dit goed kan.
Wij willen dat ons werk zinvol is en dat wij meetbaar onze cliënten kunnen laten groeien in het leven. Wij willen dat onze cliënten zich serieus genomen voelen en dat zij met onze hulp hun eigen talenten kunnen laten groeien zodat zij mee kunnen doen in onze maatschappij. Mee doen, daar draait het om.

Dit begint bij ons al bij het allereerste oriënterende gesprek. Wij willen van een client weten wat hij of zij graag wil bereiken in het leven, wat hij of zij zelf kan en waar hij of zij ondersteuning bij nodig heeft.
Het is een gesprek tussen mensen die elkaar iets te bieden hebben en niet tussen client en zorgaanbieder. Maar al te vaak gaat t om wat een client niet kan. Wij willen juist weten wat iemand wel kan. Om hulp vragen is ook iets wat een client zelf wel kan. Wij spreken net als de client uit wat wij verwachten, kunnen en willen.
Onze ondersteuning onderscheid zich door een persoonlijke aanpak, doelgerichtheid en de drive die ieder van onze medewerkers diep in zich heeft. Daar kiezen wij onze mensen ook op uit.
Samen met onze cliënten en hun netwerk creëren we een WIJ- gevoel. Samen doen we het en samen vergroten wij de zelfredzaamheid en zelfbewustheid van onze cliënten.

Wij zien onze cliënten als goede klanten. Zij kopen zorg bij ons in en wij vinden op onze beurt dat wij voor dit vertrouwen onze uiterste best moeten doen een hoogwaardig product neer te zetten: zorg & ondersteuning en de mogelijkheid voor onze cliënten om persoonlijke groei door te maken.
Dit vertaald zich oa ook in hoe wij onze eigen woonvormen fysiek inrichten. Wij zorgen ervoor dat er een mooie woning klaar staat voor onze cliënten met mooie spullen en een huiselijk gevoel.
Een goed en veilig thuis is de basis vanwaar iemand de maatschappij in gaat en kan groeien.
Onze cliënten zijn net als ieder mens een waardevol onderdeel van onze maatschappij en horen er helemaal bij. Onze maatschappij is divers, complex, kleurrijk en vrij. Wij maken deze maatschappij met zijn allen zonder uitzonderingen.
Dat is waar De Heeren van Zorg voor staat en dat is wat wij uitdragen naar onze cliënten, hun netwerk en ook overheden.

020-7371566 (kantoor)
info@deheerenvanzorg.nl
www.deheerenvanzorg.nl
Hal A Oost – 1e verd.

Henk Willem Spruit
Giel Benne