Ateliers
494
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-494,page-child,parent-pageid-489,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

ATELIERS & WERKPLAATSEN

BETAALBARE GESUBSIDIEERDE RUIMTES OMRINGD DOOR

NATUUR EN GELIJKGESTEMDE

De ateliers en werkplaatsen worden door Stichting De 1800 Roeden verhuurd met subsidie van Stichting Broedplaatsen Amsterdam. Dit maakt deze ruimten zeer aantrekkelijk voor kunstenaars en kleine creatieve ondernemers. Uiteraard gaat een gesubsidiëerde ruimte dan wel gepaard met een aantal voorwaarden en regels.

 

Om in aanmerking te komen voor een gesubsidiëerde ruimte moet je onderneming vallen binnen een creatieve beroepenlijst en is er een inkomenstoets. Wil je weten of jij voldoet aan de toetsingsvoorwaarden, ga dan naar de website van de CAWA (Commissie Ateliers Woon-Werkpanden Amsterdam) . Om onze ateliers betaalbaar te houden, hanteren wij zelf ook een ZWZH (zelfwerkzaamheid) regeling. Dit betekend dat wij samen met elkaar het groen en klein onderhoud op het terrein zelf uitvoeren. Dit zijn gezellige klusdagen, die de verbondenheid van onze kleine gemeenschap alleen maar vergroot.

Snelle checklist voor gesubsidiëerd huren

  • Je bent beroepsmatig werkzaam als kunstenaar, zie Beroepenlijst Cultuur en Ondernemen (m.u.v. muzikale beroepen)
  • Jouw huishoudinkomen is niet hoger dan € 38.150,- per jaar.
  • Je bent woonachtig in- of economisch gebonden aan Amsterdam.