Over ons
473
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-473,page-parent,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Midden in de natuur aan de westrand van Amsterdam bevindt zich deze voormalige munitieopslagplaats. Dit zeer karakteristieke- en groene terrein biedt een unieke broedplaats voor kunstenaars en kleinschalige bedrijfjes die bijzondere producten creëren. Maak kennis met de veelzijdigheid van dit culturele bedrijventerrein waar duurzaamheid, ambacht, kunst, cultuur en ondernemen samensmelten tot een creatieve hotspot.

 

Je vindt hier onder meer kunstenaars, traditionele ambachten, ontwerpbureaus, geluidskunstenaars, fotografen, meubelmakers, evenementen bureau’s, een amfitheater en een bijzondere horeca gelegenheid.

ONZE HUURDERS

Kunstenaars0

Creatieve industrie0

Ambacht0

Dienstverlening0

Onze karakteristieke hallen herbergen stoere m² die worden verhuurd als commerciële bedrijfsruimten, moderne kantoren, ateliers en werkplaatsen. Daarnaast beschikt ons terrein over een amfitheater die voor diverse feestelijkheden kan worden gehuurd.

BEDRIJFSRUIMTES

De bedrijfsruimten zijn allen gevestigd in de industriële loodsen, volledig gerenoveerd en voorzien van alle faciliteiten die een moderne onderneming nodig heeft.

ATELIERS & WERKPLAATSEN

De ateliers en werkplaatsen zijn CAWA gesubsidieerde ruimtes. Dit maakt deze ruimtes zeer aantrekkelijk voor kunstenaars en kleine creatieve ondernemers.

AMFI THEATER

Ons openlucht amfitheater is uitermate geschikt voor voorstellingen, optredens, workshops en vele andere feestelijke doeleinden.

TERREIN WANDELING

Met je laptop in de boomgaard, vergaderen aan de waterkant of beeldhouwen in de open lucht. Dat is De 1800 Roeden. Je proeft meteen de sfeer van een broedplaats, wanneer je het terrein oploopt. Door het toepassen van een diversiteit aan beplanting, in combinatie met natuurlijke materialen, is er een terrein ontstaan dat een aangename rust uitstraalt. Het notenbosje, de heuvel, de bijenkorf, de moestuinen en de verborgen sluip-door-kruip-door paadjes nodigen uit om het terrein op diverse manieren te beleven. Een zeer inspirerende werkomgeving vinden wij zelf. De 1800 Roeden is spannend en rustgevend tegelijkertijd, het verveelt nooit!

Beeld van voetstappen
De Roede is een oude lengtemaat die bestond uit een aantal voeten. Een Amsterdamse Roede was 13 voet (3,7 mtr.) De 1800 Roeden staat voor de afstand tussen de stad en ons terrein gerekend vanaf de Haarlemmerpoort.