Koudenburg & Elsinga
4036
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4036,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Koudenburg & Elsinga

Designers Alrik Koudenburg & Roel-Jan Elsinga creëren ruimte. Ze leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de Design Academy in Eindhoven, eind jaren ’90. In de jaren die volgden, werkten ze regelmatig als design-duo aan mooie projecten. Na het recente avontuur van Alrik in het buitenland, werken de mannen opnieuw samen onder de naam: ‘Koudenburg & Elsinga’. Ze ontwerpen interieurs & events met grote aandacht voor concept, ruimtelijke beleving en realisatie.

 

Alrik woont nu weer met zijn gezin in Amsterdam, na 4 jaar San Francisco, waar hij oa. creatief directeur was van een ontwerpbureau in SF en LA. Roel-Jan combineert grafisch vormgeven met product- en interieur ontwerpen, en woont in Zandvoort. Hij heeft een grote passie voor het ontwerpen van unieke stoelen & maatwerk meubels.

Kom gerust eens langs op de 1e verdieping van Hal B. De mannen delen hun studio met life coach Ellen Koudenburg.

 

CONTACT
Alrik Koudenburg
https://www.linkedin.com/in/alrikkoudenburg/
https://www.linkedin.com/in/roel-jan-elsinga/
mail@alrik.nl / rjwelsinga@gmail.com

LOKATIE

Hal B Oost - Atelier 1.03

Category

DESIGN & VORMGEVING