We Make ook the City
2964
post-template-default,single,single-post,postid-2964,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

We Make ook the City

WeMakeThe.City is het grootste stadsfestival van Europa. Van 20 t/m 24 juni vieren we het stedelijk leven en werken we in de Metropoolregio Amsterdam samen aan de belangrijke stedelijke vraagstukken. Hoe maken we steden beter? Hoe maken we betere steden?

Wereldwijd groeien steden onstuimig, zo ook Amsterdam en de Metropool regio. Deze groei brengt urgente vraagstukken met zich mee over bijvoorbeeld het klimaat, veiligheid, betaalbaar wonen en gezondheid. Kernvraag is: in wat voor een stad willen wij leven – over vijf, tien, vijftien jaar? De 1800 Roeden wil graag laten zien dat kunst en cultureel ondernemen een zinvolle bijdrage levert aan de kwaliteit van de stad en het stadsleven.

Helaas staan wij niet officieel in het programma, maar we zijn er zeker wel. Kom gewoon langs in De Tuinen van West. Laat je verassen door deze groene oase en de bijzondere ondernemers die hier te vinden zijn. We zetten zondag 24 juni de deuren van onze ateliers open en laten jullie graag zien wat ons bezighoudt.